Rólunk mondták


"Szeptemberben pár napot töltöttünk itt.Nagyon jól éreztük magunkat.Barátságos fogadtatásban volt részünk.Családias hangulat,kedves emberek vettek körül bennünket!" (Márta)

"Köszönünk mindent! Nagyon jól éreztük magunkat! Tiszta igényes hely kedves barátságos embereket ismerhettünk meg! Újra vissza mennénk bármikor!" (Andrea)

"Tökéletesen elégedettek voltunk! Külön kiemelném a vendégszeretetet és a tisztaságot, ami fogadott bennünket. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" (Dominika)

"Nagyon kedves és segítőkész volt a házigazda hölgy, bőséges reggeli, kényelmes ágy és az ágynemű huzatnak nagyon kellemes volt az illata, jó volt benne aludni. Friss levegő, csendes környék, pihenni vágyóknak ideális. Csak ajánlani tudom!" (Kitty)

"A tulaj hihetetlenül kedves volt, tényleg a legkedvesebb, akivel eddig találkoztam az utazásaim során. Mindig biztosított róla kérdés nélkül, hogy ha valamit szeretnék nyugodtan szóljak. Egyedül mentem, és reggeli után miközben kávéztam, odaült hozzám, jól elbeszélgettünk, és a végén, mikor már tudta, hogy túraútvonalon megyek tovább, még azt is felajánlotta, hogy a svédasztalos reggeliből nyugodtan vigyek, készítsek szendvicset." (Ivett)